BEVEILIGING

BEVEILIGING

U wilt veilig wonen en werken. U wilt dat uw huis, gebouw of bedrijf veilig is voor inbraken of brand. Lejeune Multi Electra helpt u daarbij. Wij zijn gespecialiseerd in inbraakbeveiliging en brandbeveiliging, alsmede in camerabewaking en toegangscontroles. 

 

Totaalpakket beveiliging
Hiervoor bieden wij u een totaalpakket aan, inclusief branddetectie- apparatuur en toegangscontroles.

Voor elk beveiligingsadvies kunt u bij ons terecht. Wij geven u kundig advies en installeren alles bij u thuis of bij uw bedrijf.

    Als u aan ons de opdracht geeft, hoeft u nergens anders meer naar toe. Dat is het grote voordeel van “one stop shopping”.

Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging

Al vanaf 1974 is inbraakbeveiliging een hoofdspecialisme bij ons. Wij leveren uitsluitend professionele beveiligingssystemen. Wij zijn dan ook Select Honeywell Security Dealer.

 

Nationaal Centrum voor Preventie
Lejeune Multi Electra werkt volgens de voorschriften die vervaardigd worden door het Nationaal Centrum voor Preventie (NCP). Dat is belangrijk voor u omdat het NCP een onafhankelijke stichting is, die zich richt op de kwaliteit in beveiliging. Zij organiseren ook verbeterprocessen voor preventie in brand en criminaliteit.

 

Op deze manier voldoet het inbraakbeveiligingssysteem aan de meeste verzekeringseisen. 
Voor meer informatie hierover, bekijkt u de website van Kiwa NCP.

Unieke inbraakbeveiliging
Elk huis of ieder bedrijf moet anders beveiligd worden en er zal altijd een risico-inventarisatie worden uitgevoerd.  Een van onze beveiligingsadviseurs komt inventariseren hoe wij het beste uw pand kunnen beveiligen. Wij leveren maatwerk waardoor uw inbraaksysteem optimaal functioneert binnen uw pand en zal voldoen aan al uw wensen en eisen.

Doorschakelen naar Securitas
Als erkende partnerinstallateur van Securitas stopt ons werk niet enkel bij het installeren van een betrouwbare alarminstallatie. Het doorschakelen naar een goede beveiligingsorganisatie is een must voor nog meer veiligheid.

Als uw alarminstallatie aan de meldkamer van Securitas is aangesloten, blijft een alarm nooit zonder gevolg. Het grote voordeel van de meldkamer doormelding is het feit dat ze gemachtigd zijn om bij een geverifieerd alarm (alarm bij meer dan 1 detector), de politie direct aansturen met “prioriteit 1”. Dus directe actie door de politie is dan gegarandeerd!

Bijna al onze klanten, waar wij een alarmsysteem hebben geïnstalleerd, hebben een doorschakeling naar Securitas.
Overtuig uzelf en bekijk de website van Securitas


Kwaliteit
Lejeune Multi Electra  is  "BORG Technisch Beveiligingsbedrijf"- gecertificeerd, hetgeen voor u inhoudt dat er een correct functionerende inbraakalarminstallatie met de meest recente eisen op het gebied van signaleringstechnieken, bij u wordt geïnstalleerd. De installatie voldoet nu aan de eisen die de meeste verzekeraars stellen. 
 

Leest u hierover meer op de website van KIWA, zij verstrekken deze certificaten. 
 

Brandbeveiliging

Brandbeveiliging

Veiligheid is in onze maatschappij een groot goed.  Uzelf en uw bedrijf beschermen tegen brand hoort daarbij. Het voorkomen is veel beter en goedkoper dan het blussen.

Bij Lejeune Multi Electra kunt u zich verzekeren van adequate branddetectieapparatuur. Op deze manier kan een brand vroegtijdig worden gelokaliseerd en kan de bestrijding worden bespoedigd. 

Melding
De ontruimingsinstallatie heeft als doel om in het geval van een calamiteit de aanwezige personen te waarschuwen en daardoor het pand te ontruimen. Ook staat de branddetectieapparatuur in contact met de lokale brandweer, zodat zij snel ter plaatse kunnen zijn. 
 

Kwaliteit voor u
Om u als klant en dus eindgebruiker te helpen, zijn er regelingen gemaakt die kwaliteitsstandaard aangeven in brandbeveiligingssystemen. Deze regelingen staan geregistreerd bij Kiwa NCP. Dit is een onafhankelijke certificatie-instelling die vaststelt of een bedrijf voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen.


Lejeune Multi Electra voldoet aan deze eisen. Zie hier ons certificaat
 

Camerabewaking

Camerabewaking

Tegenwoordig wordt er veel gebruik gemaakt van camerabewaking. Een camera aan de voordeur voor u als particulier met uw woonhuis of een camerasysteem voor uw bedrijf. In de media is steeds vaker te horen en te lezen over beveiliging met camera’s.
 

Camera als oplossing
Een goede camerabewaking zorgt constant voor een effectieve en preventieve bewaking van uw eigendommen. Met onze bewakingscamera’s kunt u zowel toezicht houden als achteraf beelden opvragen wanneer er een calamiteit heeft plaatsgevonden. De opgenomen beelden kunnen via internet of smartphones bekeken worden. In de meest uiteenlopende omstandigheden en omgevingen kunnen bewakingscamera's u de oplossing bieden voor uw veiligheid.

 

MVV

We zijn er trots op dat we in 2016 de volledige camerabewaking in het stadion "de Geusselt" van MVV hebben mogen installeren. Er zijn in totaal 22 IP camera's geinstalleerd, verdeeld over diverse vaste en volledig beweegbare ("pan-tilt-zoom") camera's.
 

Live View
Met Live View kan de politie via bewakingscamera’s direct meekijken bij een inbraak of overval. Doordat de politie direct kan meekijken is de pakkans vele malen groter. De inmiddels aangesloten winkeliers en bedrijven zijn zeer te spreken over Live View. Het geeft een goed gevoel dat bij onraad de politie direct zicht krijgt op wat er zich afspeelt en hierop gericht actie kan ondernemen. 
Leest u hier meer over Live View.  

Bekijkt u hier hoe het in de praktijk werkt: Live View filmpje

Veilig voelen
Door onze jarenlange ervaring zijn wij inmiddels specialist geworden in camera-installaties en observatiesystemen. Door de camerabewaking voelt u zich veilig in uw huis of verlaat u uw bedrijf met een gerust hart.
 

Toegangscontrole

Toegangscontrole

U wilt kunnen regelen wie waar en wanneer naar binnen kan?

U wilt uw personeel, uw bezoek en uw eigendommen beschermen?

 

Toegang gebouw
De flexibele werktijden maken het steeds lastiger om de toegang tot uw gebouw of bepaalde afgesloten ruimtes te beheersen. Toegangscontrole- en toegangsverleningsystemen bieden persoonsgebonden en discrete toegang tot uw pand of een ruimte. 

 


Flexibiliteit met veiligheid
Onze expert luistert naar uw wensen en afhankelijk daarvan installeren we systemen voor een enkele of oneindig veel deuren of voor enkele tot vele personen. Met of zonder intercom, met of zonder video.

U kunt kiezen uit een pas of wij kunnen het systeem koppelen aan een computerprogramma, hetgeen  het beheer en de controle van vooral grotere systemen eenvoudiger maakt.
 

Met een toegangscontrole creëert u flexibiliteit met veiligheid. 
 

Alarmgroep Nederland

Alarmgroep Nederland
Alarmgroep Nederland is een samenwerkingsverband van onafhankelijke bedrijven die zich richten op beveiligen en veiligheid. Al meer dan 15 jaar wordt het beleid en de strategie door de samenwerkende bedrijven neergezet en uitgevoerd. 
Bekijkt u op de website van Alarmgroep Nederland welke services we leveren.

Veilige keuze
Lejeune Multi Electra is erkend lid van Alarmgroep Nederland. Doordat wij onderdeel zijn van deze groep, bent u als klant ook veilig in uw keuze om door ons uw alarmsysteem, brandmeldinstallatie, camerasysteem, en nog meer beveiligingssystemen te laten installeren. 
Bekijkt u op de website van Alarmgroep Nederland welke services we allemaal leveren. 

Alarmgroep Nederland is prefered supplier van Securitas Alert Services, een onafhankelijke alarmcentrale. Deze alarmcentrale is ingericht voor alle gangbare techniek die op dit gebied wordt toegepast.