ELECTRA

ELECTRA

Lejeune Multi Electra voert alle electrawerkzaamheden in iedere sector uit. Met 50 jaar ervaring en fundamentele kennis bieden we de passende oplossing voor elk pand.

Wij zijn SEI erkend (Stichting Erkenning Installatiebedrijven), wat voor u als opdrachtgever zekerheid biedt, met als doel een hoogwaardige electrotechnische installatie. 

SEI erkenning certificaat

Als u op zoek bent naar een installateur die meedenkt, dan bent u bij ons op het goede adres.

Licht en krachtinstallaties

Licht en krachtinstallaties

De basis van Lejeune Multi Electra zijn de licht- en kracht installaties. U kunt denken aan een eenvoudige uitbreiding met een extra stopcontact tot en met de complete elektrotechnische installatie van een kantoorpand, winkel, bedrijfshal of fabriek. 

Met name toekomstgerichte oplossingen zijn dagelijkse kost voor ons bedrijf.

 

Domotica (huisautomatisering)
Voor woonhuizen hebben wij diverse domoticaoplossingen binnen ons pakket. Domotica is een term die wordt gebruikt om producten in particuliere woningen automatisch te doen openen of sluiten,  dan wel aan of uit te schakelen via een centraal bedieningspaneel. Dit kan zijn via een wandschakelaar, een afstandsbediening, sensoren of tijdsinstellingen. Tegenwoordig is het ook mogelijk dit te doen via een smartphone of tablet.

 

Verlichtingsplan
Ook een perfect verlichtingsplan voor uw winkel of bedrijfsruimte is bij ons bedrijf in goede handen. Denk aan een combinatie van energiezuinige verlichting met slimme regelingen en schakelmogelijkheden.
 

Data- en netwerkbekabeling

Data- en netwerkbekabeling

Hedendaags en in de toekomst worden de koppelingen van computers binnen een pand steeds belangrijker. De hoeveelheid informatie neemt toe en we stellen hoge eisen aan de kwaliteit en de snelheid waarmee die informatie wordt overgebracht.

 

Universele bekabeling
Wij zorgen ervoor dat kabels universeel toepasbaar gebruikt kunnen worden, geschikt voor zowel telefonie als uw computernetwerk. 
Patchkast
Door het inzetten van een patchkast worden alle werkplekken overzichtelijk voorzien van zowel computerinformatie als telefoonaansluiting. 
Patchkasten beschermen de kabels tegen vuil en stof en ze dienen om een overzichtelijke weergave te geven van uw netwerkbekabeling.
Ook hoeft bijvoorbeeld bij een interne verhuizing geen bekabeling gewijzigd te worden.


Rapportage
Uiteraard wordt bij de oplevering een complete eindmeting uitgevoerd, met een omvangrijke rapportage per aansluiting. En indien gewenst of vereist is deze inclusief certificatie. 
 

Intercom systemen

Intercom systemen

Wilt u weten wie er aan de voordeur staat zonder deze te openen? Dan is de montage van een intercomsysteem een comfortabele oplossing. Het systeem werkt met een spreek- en luisterverbinding en u kunt met één druk op de knop de deur openen.


Video camera

Als u tevens de bezoeker wilt zien, is een aanvulling met een video- camera een perfecte oplossing. Ook hier geldt dat het systeem werkt met een spreek- en luisterverbinding.


Deurintercom
Bij een hek, poort of in een monumentaal pand is het handig om te kiezen voor een deurintercom. Uiteraard kunt u ook hier weer kiezen voor meerdere uitvoeringen, zoals met of zonder camera.
 

Lejeune Multi Electra is dealer van verschillende systemen, waardoor voor iedere vraag een passende oplossing geboden kan worden. 

Noodverlichting

Noodverlichting

Noodverlichting is een belangrijk onderdeel van uw pand of woning. Het wordt automatisch ingeschakeld bij het uitvallen van alle elektriciteit.


Waarom noodverlichting
Noodverlichting helpt om, bij stroomuitval, de weg naar buiten te vinden. Ook bij brand, met de bijkomende rookontwikkeling, is het essentieel dat mensen de weg naar buiten snel en veilig kunnen vinden.
 

Veilig
Naast het aansluiten op het lichtnet wordt de noodverlichting ook aangesloten op een batterij of noodstroomvoeding. Bij stroomuitval blijven deze lampen dus branden. 


Keuze
Wij hebben een zeer uitgebreide keuze in noodverlichtingsarmaturen. U kunt denken aan een enkele unit, of een centraal systeem voor grotere panden. Nieuwe noodverlichtingen zijn voorzien van LED verlichting, hetgeen voor u veel voordelen heeft. LED noodverlichting heeft meer branduren (40.000 ten opzichte van 8.000 branduren van een tl-buis noodverlichting) en het is zeker 60% zuiniger dan een noodarmatuur met tl-buis.
 

Kwaliteit
Uiteraard voeren wij voor u ook de onderhoudsbeurt uit, zodat u verzekerd bent van jarenlange kwaliteit.