Miranda
Ons financieel brein uit het heuvelland. Beheert de euro’s. Heerlijk nuchter en een rots in de branding. Houd van alpaca’s en heerlijke koffie…

Sebas
Beveilgingsspecialist op en top. Gaat geen uitdaging uit de weg. Hij zoekt en blijft vinden. Netwerken hebben geen geheimen voor Sebas. Tambour-Maître bij de schutterij.

Dennis
De stroom vloeit door zijn aderen. Projectleider/calculator elektra. Altijd correct en blijft ongestoord doorwerken. Drinkt liters water per dag.

Ron
Van beveiligingsmonteur naar planner-heldpdeskmedewerker-voorraadbeheerder en calculator. Dé schakel met de buitendienst! Heeft zijn bus altijd netjes gewassen.

Ronald
Bedrijfsleider en bedrijfslijder. De “grote”  man in ons team. Specialist in brandbeveiliging en camera’s. Kan Limburgs vloeiend verstaan.

Marcel
Onze onderhoudsmonteur voor alle takken van de beveiliging. Altijd nauwkeurig en serieus bezig. Ook Marcel is lid van een schutterij. 

Jef
Behoort samen met Wim al tot het interieur. Altijd goede zin en dat zingt ie ook uit. Gaat graag uit eten.

Wim
Ook hier een vertrouwd gezicht. Al meer dan 40 jaar pendelt hij iedere werkdag vanuit Epen naar Maastricht en terug. Chapeau.

Danny
Onze man uit Eijsden. Alleskunner op allerlei onderdelen van de electra en beveiliging. Privémonteur van diverse goede klanten. Heeft de grootste bedrijfsbus.

Tim
Eerste monteur op het gebied van electra en beveiliging. Speelt graag met buizen, kabels en camera’s.

Jeroen
Onze monteur uit Amby. Na lang gependeld te hebben naar Eindhoven, toch weer terug in Maastricht. Rustig, correct en vakkundig.

Oscar
Internet en IP hebben geen geheimen voor hem. Supervriendelijk en vakkundigheid in één persoon. Onderhouds- en servicemonteur op het gebied van alarm / camera / brand / toegangssystemen en nog veel meer.

Marco
Speelt met elektriciteit vanaf de kleuterschool. Vriendelijkheid straalt hij uit. Kijkt graag naar Max Verstappen en MVV.

Remco
onze jongste spruit uit Sittard. Leergierig en altijd voorkomend. 

Aldo
Het magazijn en projectadministratie zijn voor hem. Voetbal kijken is zijn passie.

Kim
Onze onderhouds- en storingsdienst planner. Offertes noodverlichting maken en nog veel meer. Centrale schakel binnen het bedrijf.

Jan
Sinds enkele maanden bij ons team gekomen. Dë keurmeester voor de elektrische apparaten en onderhoudsspecialist voor noodverlichtingen.

Yvo
Geboren en getogen Maastrichtenaar. Met carnaval 5 dagen niet bereikbaar…