Bankastudios zorgt ervoor dat er een huis in Maastricht komt dat onderdak gaat geven aan een mix van kunstenaars. Muziek, dans, beeldende kunst en andere vormen van kunst worden gecombineerd in dit unieke gebouw, aangevuld met culturele ondernemers. 

Repetitieruimtes voor muzikanten, ateliers voor kunstenaars, een professionele muziekopnamestudio, grotere ruimtes voor dans- en theatergezelschappen en bedrijfsruimtes voor creatieve bedrijven worden gerealiseerd. Mocht je interesse hebben in het huren van zo’n ruimte, schrijf je nu alvast in en stuur een mail naar info@bankastudios.nl

Wat is Bankastudios?

  • Bankastudios is een aanvulling op het bestaande culturele aanbod en zal initiatieven actief ondersteunen door kunstenaars en culturele ondernemers te begeleiden bij het realiseren van hun plannen.
  • Centraal staat daarbij: sociale inbedding, cultureel geëngageerd, verbindend, stimulerend en midden in de Maastrichtse samenleving staand, zonder de regio uit het oog te verliezen.
  • De kunstenaars hebben de ideeën, Bankastudios biedt het huis en de mogelijkheden om de ideeën te realiseren.

Lejeune mag in opdracht van BOEI alle elektrotechnische- en zwakstroom installaties verzorgen.

Onlangs heeft RTVMaastricht aandacht besteed aan Banka en Eigenaar Boei. Via de link kun je de opname terugkijken, http://bit.ly/Bankastudios-rtvmaastricht.

Bron: bankastudios.nl