Lejeune en Sqippa slaan de handen in elkaar

De ambitie van sqippa: “uw gebrouwen, één platform” sluit goed aan om onze zienswijze ten aanzien van “hoe maak ik mijn gebouwen slim”.

Stel je voor…

Stel je eens voor… Gebouwen van het hoogste kwaliteitsniveau. Waar veiligheid en comfort zijn geborgd. Waar kosten voor onderhoud en energie beheersbaar en controleerbaar zijn. Met een minimale belasting van het milieu. Waar alle apparaten draadloos één taal praten, in één open systeem. Waar de eigenaar altijd ‘in control’ is maar tegelijkertijd helemaal ontzorgd.

Om dát te bereiken is ketensamenwerking noodzakelijk. In de Sqippa community werken installateurs, fabrikanten, dienstverleners en gebouweigenaren samen om producten en diensten beter op elkaar af te stemmen. Gedreven door de overtuiging dat we alleen sámen verder komen. Voor een duurzaam gebouwbeheer. Voor Smart Buildings. Dat is de missie van Sqippa.

De community maakt gebruik van het Sqippa platform. Een IoT oplossing voor het draadloos monitoren van sensoren en apparaten in een gebouw. Gebaseerd op een wereldwijde open standaard. In eerste instantie ontwikkeld voor het beheer van noodverlichting, maar met het doel uit te groeien tot een platform voor vele toepassingen die passen in een Smart Building.

De ambitie van Sqippa is helder: één gebouw, één platform. In de wereld van morgen, waar alles en iedereen met elkaar verbonden is, is er geen plaats meer voor opgetrokken muurtjes en hindernissen. Dus geen honderd-en-één verschillende systemen meer met eigen apps en registraties. Alle apparaten – van CO2 sensoren tot koffiezetapparaten – worden zichtbaar in Sqippa Online.

Sqippa is:

♦ een community van ketenpartners die samenwerken aan nieuwe slimme oplossingen voor draadloos gebouwbeheer;

♦ een platform waar de data van vele verschillende draadloze sensoren en apparaten wordt opgeslagen voor beheersdoeleinden;

♦ een open maar super veilige infrastructuur, die gebruik maakt van versleuteld berichtenverkeer én de hoogste standaarden voor cybersecurity;

♦ een veilige plek waar leden data met elkaar kunnen delen én verrijken (AI) met als doel gebouwen van het allerhoogste kwaliteitsniveau.