Camerabewaking - Lejeune

“Uw situatie goed in beeld”

Het aantal woningen en bedrijfspanden dat beschikt over camera’s groeit met de dag. Dit is niet zonder rede. Helaas is het aantal inbraken en het aantal gevallen van vandalisme in de afgelopen jaren sterk toegenomen. Het wordt voor u steeds belangrijker maar ook toegankelijker uw eigendom GOED in beeld te hebben. Middels App bediening of PC bekijkt u de beelden waar en wanneer u dat wilt.

De camera als oplossing

Camerabewaking is een ideaal middel om het aantal misdrijven waaronder vandalisme en inbraak terug te dringen en vaak ook op te lossen. Maar bovenal verhoogd het uw veiligheid en/of waarborgt uw bedrijf continuïteit.

Het voordeel van camerabewaking is dat het zowel preventief als oplossend werkt. Preventief door zijn aanwezigheid. De gemiddelde inbreker of vandalist zal eerder toeslaan in een pand waar de pakkans minimaal is. De zichtbare aanwezigheid van camera’s schrikt dit type crimineel vaak af. De crimineel die toch denkt toe te slaan wordt door ons zeer scherp in beeld gebracht.

Waarom Lejeune als uw partner?

Als dé specialist op het gebied van camerasystemen en beveiliging is Lejeune de perfecte partner om met u een integrale beveiligingsoplossing te bedenken en op vakkundige wijze uit te voeren. Met uiterst respect voor uw pand of woonhuis monteren onze vaste, eigen monteurs uw systeem en gaan pas weg als u tevreden bent.

Politie kijkt live met u mee via Live View

Uw camerasysteem gecombineerd met Live View bied verreweg de meest ideale en kwalitatief hoogwaardige oplossing. 

Met Live View kan de politie via bewakingscamera’s direct meekijken bij een inbraak of overval. De camerabeelden worden dan door een particuliere alarmcentrale (PAC) ontvangen, beoordeeld en zo nodig live doorgezet naar de politie. Doordat de politie direct kan meekijken is de pakkans vele malen groter. De inmiddels aangesloten winkeliers en bedrijven zijn zeer te spreken over Live View. Het geeft een goed gevoel dat de politie bij onraad direct zicht krijgt op wat er zich afspeelt en hierop gericht actie kan ondernemen.

Leest u hier meer over Live View

Wat is toegestaan?

Veel ondernemers gebruiken camera’s voor het houden van toezicht en het beveiligen van hun panden en goederen. Ook steeds meer particulieren gaan hun eigendommen beveiligen met camera’s. De politie gebruikt in het dagelijks werk vaak camerabeelden om misdaden op te lossen. Om te weten waar camera’s geïnstalleerd zijn en wat zij ‘zien’, maakt de politie gebruik van een databank, genaamd ‘Camera in Beeld’. Met deze databank kan de politie nog sneller zien waar in de buurt van een misdaad (bijvoorbeeld een woninginbraak) zich camera’s bevinden die mogelijk beelden van de dader hebben. Hierdoor kunnen daders sneller worden gepakt.

lees meer op politie.nl