Lejeune - Lejeune

Lejeune Multi Electra is een servicegericht installatiebedrijf, al meer dan 55 jaar gespecialiseerd in elektronische alarminstallaties, camera- en brandmeldsystemen, toegangscontrole, noodverlichting, elektrotechnische installaties, datanetwerken en intercomsystemen.

Dit alles met de zekerheid van de hoogst denkbare service én onze bekende topkwaliteit. Ons bedrijf bestaat uit 20 medewerkers en is gevestigd in Maastricht-Scharn.

Het bedrijf kenmerkt zich door de opzet om verder te gaan dan “alleen” maar standaard beveiligings- en/of elektrotechnische installaties. Met name onze specialismen op deze site verder besproken, hebben voor u als klant het grote voordeel dat praktisch alle onderdelen van de elektrotechniek binnen Lejeune Multi Electra aanwezig zijn (“one stop shopping”). Wij zijn dus een multidisciplinair bedrijf, vandaar onze naam Lejeune Multi Electra.

Kwaliteit, klantgerichtheid en herkenbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast weten we wie u bent en wat u wilt. Dit vertalen wij naar het aanbod van producten en diensten. De klant is bij ons geen nummer, maar een persoon.

Neem gerust een kijkje op onze website en wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Onze missie:
Vanuit familiewaarden excellent presteren met de focus op de volgende generatie.

Onze visie:

In 2025 zijn wij de nummer 1 in onze regio:

  • een betrokken MKB+ bedrijf, dat op een gedreven en respectvolle wijze boven de rest uitsteekt
  • voorzien we in een toekomstbestendige partnerschappen en duurzame • dienstverlening
  • hebben wij een inspirerend en collegiaal team, dat de groeikansen veilig en overtuigend benut