Inbraakbeveiliging - Lejeune

Vanaf 1974 is inbraakbeveiliging een hoofdspecialisme bij ons. Wij leveren uitsluitend professionele beveiligingssystemen. Wij zijn dealer van de bekende merken Honeywell  security.honeywell.com, integra.osec.nl  en versa.osec.nl. Met name voor de particuliere gebruikers hebben we het nieuwe Ajax Security systeem in ons pakket. Een volledig draadloze installatie met een aantal unieke kenmerken!

Kwaliteit
Lejeune is een “VEB erkend beveiligingsbedrijf” hetgeen voor u inhoudt dat er een correct functionerende inbraakalarminstallatie met de meest recente eisen op het gebied van signaleringstechnieken, bij u wordt geïnstalleerd. De installatie voldoet dan aan de eisen die de verzekeraars stellen.

Nationaal Centrum voor Preventie
Lejeune werkt volgens de Verbeterde Risicoklasse Indeling (VRKI). Dat is belangrijk voor u omdat het CCV een onafhankelijke stichting is, die zich richt op de kwaliteit in beveiliging. Zij organiseren ook verbeterprocessen voor preventie in brand en criminaliteit.  Op deze manier voldoet het inbraakbeveiligingssysteem aan de verzekeringseisen. Voor meer informatie hierover, bekijkt u de website van de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven: www.VEB.nl

Unieke inbraakbeveiliging
Elk huis of ieder bedrijf moet anders beveiligd worden en er zal altijd een risico-inventarisatie worden uitgevoerd. Een van onze beveiligingsadviseurs komt inventariseren hoe wij het beste uw pand kunnen beveiligen.

Wij leveren maatwerk waardoor uw inbraaksysteem optimaal functioneert binnen uw pand en zal voldoen aan al uw wensen en eisen.

Doorschakelen naar de meldkamer
Als erkende partner van Securitas en Alarm Meldnet stopt ons werk niet enkel bij het installeren van een betrouwbare alarminstallatie. Het doorschakelen naar een goede beveiligingsorganisatie is een must voor nog meer veiligheid.

Bijna al onze klanten, waar wij een alarmsysteem hebben geïnstalleerd, hebben een doorschakeling naar een meldkamer. Overtuig uzelf en bekijk de websites van Securitas: https://www.securitas.nl  of Alarm Meldnet: http://www.alarmmeldnet.nl.

Als uw alarminstallatie aan de meldkamer is aangesloten, blijft een inbraakalarm nooit onopgemerkt. Het grote voordeel van deze meldkamer doormelding is het feit dat ze gemachtigd zijn om bij een geverifieerd alarm de politie direct aan te sturen met “prioriteit 1”.  Dus een directie actie door de politie is hiermee gegarandeerd!