Opa Lejeune was een van de eerste elektriciens in Maastricht. Zijn vier zonen traden in zijn voetsporen en werden ook electricien. Een van hen, Bèr, startte in 1963 in de wijk Scharn, het bedrijf H.A. Lejeune Elektrobedrijven BV, de basis voor de productie, reparatie en het onderhoud van aandrijvingen en elektromotoren en alle overige elektrotechnische werkzaamheden.

In 1986 verhuisde het bedrijf naar de Wethouder van Caldenborghlaan. Bèrs zoon Yvo heeft hier in 1996 de zaak overgenomen en Erwin Hermans versterkt het team als mede-eigenaar sinds 2021.

Het bedrijfspand in de oude hoeve met binnenplaats is inmiddels een Rijksmonument.

Vanuit deze uitvalsbasis komen de mannen van Lejeune Multi Electra graag bij je thuis.


We houden van de diversiteit in het werk: van woonwagens tot en met villa’s en bedrijfspanden. Inmiddels bieden we een breed scala aan diensten en producten: brandbeveiliging, inbraakinstallaties, camerasystemen, (nood)verlichting, data- en toegangscontrole naast elektrotechnische en duurzame installaties”.

“Dankbaar en trots zijn we op de vele klanten die steevast terugkomen voor onze  goede service en eerlijke prijzen. Bij ons ben je geen nummer.

Ook onze allround medewerkers zijn honkvast: zo vieren we regelmatig langjarige jubilea voor trouwe dienst binnen Lejeune. Dat past helemaal bij de waarden van ons familiebedrijf: dezelfde man voor dezelfde klus”.

“Ook worden blij van zogenoemde turnkeyprojecten, waarin we veel van onze diensten combineren. Weet je dat we bij de voetbalclub MVV alle camera’s, het alarm en de brandmelding hebben mogen regelen? Daar zijn we “gruuts” op.

Onderhoud of een kleine uitdaging met elektriciteit nemen we nét zo serieus. Bel of mail ons dan ook gerust met je vraag. Niet voor niets is Lejeune Multi Electra een begrip in de regio”.