Ons diamanten jubileum!


In het laatste weekend van september gaven we onze dagelijkse beslommeringen even de rug en togen we met onze gewaardeerde collega’s, partners en vrienden naar het prachtige Keulen om een groots en meeslepend jubileum te vieren – een indrukwekkende zestig jaar van succes, samenhorigheid en onvergetelijke momenten.

In de schaduw van de majestueuze Dom van Keulen begon ons avontuur, waarbij we ons vergaapten aan de eeuwenoude architectuur en de geschiedenis die erin vervat zit. Maar we wilden niet alleen toekijken; we wilden Keulen op onze eigen manier ontdekken. En dat deden we! We zoefden door de kronkelende straatjes van deze charmante stad op Segways, en dat bracht een geheel nieuwe dimensie van plezier en opwinding met zich mee.

Dit jubileum in Keulen was niet alleen een viering van ons verleden, maar ook een veelbelovende blik op de toekomst. Het was een moment om te koesteren, herinneringen te creëren en te vieren waar we vandaan komen en waar we naartoe gaan. We kijken reikhalzend uit naar de volgende zestig jaar van succes, verbondenheid en het vieren van bijzondere momenten, samen met onze gewaardeerde collega’s, hun partners en vrienden. Op naar nog vele jubilea!Activeer om grotere afbeelding te bekijken,