EPM en Lejeune gaan samen verder als het grootste elektrotechnische installatiebedrijf in Limburg

Betaalbare Elektrotechniek

Met gepaste trots kondigen wij het samengaan van EPM en Lejeune Electrotechniek & Alarmdiensten aan. De fusie tussen deze twee prominente bedrijven uit Zuid Limburg zorgt voor een ongekende combinatie van expertise, dienstverlening en technologische innovatie onder één dak. 

Intensieve samenwerking tussen de engineers, voorbereiders en allround monteurs zal zorgen voor innovatieve oplossingen, een verhoogde efficiëntie en een mate van deskundigheid om nog complexere projecten en klantenvragen aan te gaan.

In juni 2023 heeft EPM reeds de eerste stap gezet om haar positie in Limburg te versterken met de overname van Jeurissen Elektrotechniek in Landgraaf. Door EPM en Lejeune te combineren vindt nu de volgende stap binnen deze strategie plaats en zijn de drie bedrijven samen onderdeel van de EPM Groep. 

De fusie tussen EPM en Lejeune is een directe reactie op de technologische ontwikkelingen in de sector en de groeiende vraag naar complete, geïntegreerde systemen in de moderne bouwprojecten.

Wij vinden het daarnaast belangrijk dat we doorgroeimogelijkheden kunnen bieden voor talent binnen de drie bedrijven. Het personeel krijgt zo de kans zich te ontplooien en bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van de nieuwe organisatie.

De vestigingen van EPM, Lejeune en Jeurissen zullen voorlopig blijven bestaan in Maastricht en Landgraaf.

Wil Paulus, directeur EPM: 
“In de samensmelting van EPM en Lejeune vinden we niet enkel een uitbreiding van capaciteit en diensten, maar een vereniging van visies. Dit stelt ons in staat om onze klanten een nog hogere kwaliteit van service aan te bieden en ons te vestigen als de onbetwiste leider in installatietechniek E in Limburg. Samen sterk – dat is onze belofte.” 

Erwin Hermans, directeur Lejeune:
“Deze fusie komt op een moment waarop de vraag naar kwalitatief hoogstaande en duurzame elektrotechnische installaties nog nooit zo groot was. Door het bundelen van krachten zijn we uitgerust om deze vraag te beantwoorden met een arsenaal aan geavanceerde technische oplossingen en een professioneel team dat klaarstaat om ieder project naar een hoger niveau te tillen.”

Ook treedt Jurre Stassen, zoon van EPM’s huidige bedrijfsleider Maurice Stassen, toe als directeur-grootaandeelhouder

Met een achtergrond op financieel strategisch gebied zal hij zich met name gaan focussen op het bouwen van de nieuwe organisatie. “De toekomst voor EPM groep ziet er zeer positief uit met plannen om onze voetafdruk in de installatietechniek E in Limburg verder uit te breiden, een leuke uitdaging. Met deze stap voorwaarts verbreedt EPM groep niet alleen haar specialisaties, er ontstaat ook een synergie waardoor we nog beter gaan kunnen inspelen op ontwikkelingen in de markt.”