Een project om trots op te zijn: Hotel Kint


Onlangs voltooide ons team de indrukwekkende opgave van het realiseren van cruciale faciliteiten voor Hotel Kint, een monumentaal boutique hotel, in opdracht van Kint Vastgoed B.V. Dit project, gericht op het creëren van een toegankelijke en luxe ervaring voor elke gast, omvatte een breed scala aan moderne installaties en systemen om comfort, veiligheid en connectiviteit te garanderen.

Binnen dit project hebben we ons toegelegd op de installatie en inrichting van de elektrische systemen voor alle 40 kamers, waardoor een veilige en gebruiksvriendelijke omgeving ontstond voor de gasten. Dit omvatte de implementatie van complete verlichtingsoplossingen die niet alleen functioneel zijn, maar ook bijdragen aan de esthetische waarde van elke kamer, resulterend in een warme en uitnodigende sfeer.

Veiligheid is een topprioriteit in Hotel Kint; vandaar dat we ook noodverlichting en een geavanceerde brandmeldinstallatie hebben geïnstalleerd. Deze systemen zijn ontworpen om in noodsituaties snelle en efficiënte evacuaties mogelijk te maken, waarbij de veiligheid van de gasten en het personeel voorop staat.

Daarnaast hebben we een state-of-the-art ICT-netwerk aangelegd dat optimale connectiviteit biedt, essentieel voor zowel zakelijke reizigers als toeristen. De installatie van een modern intercomsysteem draagt verder bij aan de beveiliging en het gemak, waardoor gasten met een simpele druk op de knop kunnen communiceren met het hotelpersoneel.

Ons team is trots op de bijdrage aan dit project, waarbij we innovatieve technische oplossingen hebben geleverd die de basis vormen voor een uitzonderlijke gastervaring in Hotel Kint.